Skip to main content

101 veids, kā apvienot mākslu ar kulināriju

vizuāli stāsti

"Ēdiens ir svēta lieta", šo teicienu Annai Amidalai Kurkletei iemācīja viņas vecmāmiņas. Amidala virtuvē darbojas jau no bērnības. Viņa kopā ar vecmāmiņu uztaisīja savu pirmo kūku uztaisīja trīs gadu. Kopš tā laika Amidala ir iedziļinājusies kulinārijā un no mazotnes  iesaistās ēdiena gatavošanas procesā.

Santa Bērziņa un Jurate Paula Romānova, Studentu medijs Skaļāk

Amidalai ir arī savs ēdienu blogs Instagram lietotnē. Tur viņa dalās ar savu meistardarbu fotogrāfijām, kā arī dažādām receptēm. Lai arī pats profils ir domāts tikai draugiem un radiem, viņa atļāva padalīties ar dažām fotogrāfijām.

Berzina_Romanova_kukosana1.jpgBerzina_Romanova_kukosana5.jpgBerzina_Romanova_kukosana2.jpgBerzina_Romanova_kukosana8.jpgBerzina_Romanova_kukosana9.jpgBerzina_Romanova_kukosana10.jpgBerzina_Romanova_kukosana11.jpgBerzina_Romanova_kukosana14.jpgBerzina_Romanova_kukosana15.jpg

Visu multimediālo stāstu skatiet te

 

Jaunākais saturs