101 veids, kā apvienot mākslu ar kulināriju
vizuāli stāsti
"Ēdiens ir svēta lieta", šo teicienu Annai Amidalai Kurkletei iemācīja viņas vecmāmiņas. Amidala virtuvē darbojas jau no bērnības. Viņa kopā ar vecmāmiņu uztaisīja savu pirmo kūku uztaisīja trīs gadu. Kopš tā laika Amidala ir iedziļinājusies kulinārijā un no mazotnes iesaistās ēdiena gatavošanas procesā.
Santa Bērziņa un Jurate Paula Romānova, Studentu medijs Skaļāk
Amidalai ir arī savs ēdienu blogs Instagram lietotnē. Tur viņa dalās ar savu meistardarbu fotogrāfijām, kā arī dažādām receptēm. Lai arī pats profils ir domāts tikai draugiem un radiem, viņa atļāva padalīties ar dažām fotogrāfijām.
Visu multimediālo stāstu skatiet te
Jaunākais saturs




